Echipamente

Echipamente pentru membri

Această secțiune este dedicată membrilor asociației pentru dotarea cu echipamente.

Dacă NU ești membru înregistrat al asociației, dar ești membru înregistrat pe platforma Rescue4x4.ro, te rugăm, înainte de a plasa o comandă, să te înregistrezi ca membru al Asociației Salvatorilor Voluntari 4×4 direc pe platforma Rescue4x4.ro în secțiunea Cont ASV4x4 (click aici). După validarea ca membru asociat sau simpatizant, ți se va tribui automat un indicativ necesar pentru a plasa comanda ta! Fără indicativ VALID, comenzile vor fi automat ANULATE!

Acesta NU este un magazin online: aici NU se vând produse și NU se emit facturi!

Timpii de livrare a echipamentelor variază în funcție de numărul de comenzi și de producători.

IMPORTANT: ÎNAINTE DE A FACE PLATA, AȘTEPTAȚI CONFIMRAREA COMENZII PRIN EMAIL SAU TELEFON ȘI CU DATA ESTIMATIVĂ A LIVRĂRII!

PENTRU INFORMAȚII COMENZI RĂSPUNDEȚI LA EMAILUL PRIMIT SAU LA TELEFON 0722 643 640 (PAUL)

Astfel, comenzile vor fi onorate în funcție de disponibilitatea în stoc și timpii de comandă la furnizor sau producător.

Atenție:

  • Gecile și pantalonii se comandă în calupuri la producător. În momentul în care se adună un număr suficient de comenzi, se plasează comanda la producător. Astfel, pot trece MAI MULT de 30 de zile de la data plasării comenzii până când echipamentul îți va fi livrat.
  • Tricourile, șepcile și polarele se comandă la furnizor și pot trece mai mult de 15 zile până când echipamentul îți va fi livrat!

TIMPI DE LIVRARE MAI MARI DECÂT DEOBICEI

Considerând criza generată de pandemia cu Sars-Cov-2 (Coronavirus/COVID-19), comenzile sunt întârziate mult mai mult decât în mod normal, în special în cazul produselor care sunt fabricate (geci, pantaloni).

VĂ VOM INFORMA PRIN EMAIL CU PRIVIRE LA EVOLUȚIA COMENZILOR

Dacă aveți întrebări concrete, folosiți funcția de a răspunde la emailul primit în urma confirmării comenzii voastre!

Afișez toate cele 15 rezultate