Adeziune

Asociația Salvatorilor Voluntari 4×4 are 4 tipuri de membri:

 1. Membri Fondatori
 2. Membri Onorifici
 3. Membri Titulari
 4. Membri Colaboratori
 5. Membri Voluntari

Este NECESAR ca orice membru înscris pe platforma Rescue4x4 să fie cel puțin membru voluntari.

Vă rugăm să consultați statutul asociației pentru a vedea diferențele dintre tipurile de membri.

Dacă dorești să devii membru al Asociației Salvatorilor Voluntari 4×4, urmează pașii de mai jos:

1) Intră pe Rescue4x4.ro și autentifică-te. Apoi intri în secțiunea „Contul meu” și accesezi „Adeziune ASV4x4”. Click direct aici către adeziune.

2) Completezi formularul cu datele tale din cartea de identitate. Trebuie să atașezi o poză a cărții tale de identitate. De asemenea, trebuie să selectezi calitatea de membru dorită (Colaboratori – cu taxă de înscriere și una anuală, vezi mai jos detalii – sau Voluntari – fără taxă).

3) Atașezi o poză pentru emiterea legitimației. Leigtimația îți va fi trimisă prin poștă la o dată ulterioară (poate dura destul de mult). Detalii mai jos.

4) Trimiți formularul și aștepți aprobarea calității de membru. După verificarea datelor și aprobare, vei primi și indicativul de membru, ce va apărea automat în dreptul contului tău, pe site-ul rescue4x4.ro

4) Doar pentru Membrii Colaboratori:

Plata Taxei de înscriere și cotizația anuală

Taxa de înscriere (se plătește la completarea adeziunii): 50 RON.
Cotizația anuală: 60 RON

Membrii Voluntari nu au cotizație!

LEGITIMAȚII

Tuturor membrilor asociației, fie voluntari sau colaboratori, li se vor emite legitimații. Pentru emiterea legitimați, trebuie să aveți adeziunea trimisă. Membrii colaboratori trebuie să aibă taxa de înscriere și cotizația plătită.

Atenție: Emiterea de legitimații și stickere cu indicativ sunt făcute în calupuri (nu deținem mașină de tipărit legitimații și stickere). Astfel, pot exista timpi mai mari de așteptare, chiar și de o lună. Dacă în 30 de zile nu ai primit legitimația și stickerul cu indicativul, te rog să ne contactezi folosind formularul de contact de pe rescue4x4.ro.

Legitimațiile, împreună cu sticker-ul cu indicativ, vă vor fi trimise prin poștă (direct sau unuia dintre coordonatorii județeni) sau vor putea fi ridicate din București, Str. Antiaeriană nr. 9, de luni până vineri între 9:00 și 17:00.

Detalii pentru transfer mai jos:

 • Beneficiar: ASOCIAȚIA SALVATORILOR VOLUNTARI 4X4
 • Adresa: Aleea Mizil 46G, sector 3, București
 • Cod de identificare fiscală: 37529753
 • Cont Bancar: RO52UGBI0000622009624RON
 • Banca: Garanti Bank
 • Detalii transfer: „Inscriere” sau „Cotizație 2022”.
 • Atenție! contul IBAN trebuie să conțină „RON” la sfârșit!